13.8.11

exam ? :/


nampak title atas owr ? it will be such a boring . aku sajesaje buat post neh . nak cakap yang result exam aku naek ! tapi result english aku down ! yang aku heran nape paper one aku down tibetibe . selame neh aku bergantung semua atas paper one . biase paper one aku tinggi tapi kali nih , paper one aq down nak dekat separuh je yang betol . hampeh tol .

oke habis english punye hal . bahase melayu aku pulok . ape hal english dulu baru 'bm' . xkesah la . selame neh pom english aku memang tinggi dari 'bm' . pelek kan ?  but nothing impossible lah sayang . oke , kli nih 'bm' aku melonjak naek ! oke la kan , tapi sikit lagi nk 'A' cikgu xmboh wi ke saye 'A' , sedih ngat .

habis 'bm' punye hal , nih math pulak . adoi . mse menjawab bukan maen sakan . tapi dapat 'B' jea . oke la tu kan dari xdapat mendemende . bukan maen lagi sakit kepale otak aku neh menjawab soalan macam hape jeh ! tadi pom aku pegi seminar math layan x layan je cikgu duk depan . dye duk membebel punye membebel , sampai aku pom xtau hape yang dye duk cakap kat depan .

oke habis bab math , neh yang last punye science . oke aku tau korang bosan tapi biar aku habiskan post nih dulu . science aku pom macam biase . low jugak . macam result english . tapi xpe , tingkatkan usahe . chaiyokchaiyok ! aku malas nak citer pasal science sebab boringg ~

aku tahu korang boring dengan post neh , sory oke . haha . xpelah malas nok naipnaip panjang ea . letih ngat erh ~ xpe lah .
bye !


si pencoret : yanie ^_^

No comments: