12.8.11

nothing best moment to share :)


actually aku malas nak update blog tapi di sebab kan aku rase blog aq nih dah berhabok so kene la update , kesian orang datang singgah blog nih xde post baru . oke lah , aku pom sebenar nye xde pe yang nak di cerite kan lam blog aku nih . esop pom aku ade kelas math , grr -,-'' xley wt ary laen ke ataupom xyoh wat terus , senang cerite . aku pom duk umoh goyang kaki ~ hadowww .

btw kawankawan aku ade buat jamuan buke puase samesame tapi apekan daye aku xdapat ikot di sebab kan parents aku xkasi . aku nak ikot :( tapi xpelah maybe bukan rezeki aku kot . taontaon depan la cik kak cik kak sekalian . tunggu aku dapat lesen . hoho !

aku pom da malas nak tulis banyakbanyak , letih , ngantok malammalam bute neh , malam ape pagi doh pom . orang pom malas bace kalau panjangpanjang tapi amat membosan kan xdop faedah pom -,-'' orang tangah bosan makin bosan la dye . karang kalau xminat bace blog aq , susah aq cik jah oi , xde sape nak bace blog aq .

btw onemorething , super junior da keluarkan new song song iaitu *mr simple* , best gile kot lagu tu . oke lah aq pom da ngantok tulis panjangpanjang karang xde yang nak membace blog aq neh n aku nak ucapkan thnx a lot to my blog readers yang setia membace blog aku yang bosan neh . kamsahanmida chigu <3
si pencoret : yanie ^_^

No comments: