31.8.11

OhMyGucci ! Aku Gile ~

 

OhMyGucci ! aku rase nak lempanglempang je blog neh ! tapi sabar je lah . aku nak buat scroll yang comey lote kiut miut tu . tapi x jadi . bengang gile . dah banyak tutorial aku gune , laenlaen orang pulak tu . dah banyak blog aku jelajah tapi still x buley jugak !  WTH !

jeles meyh tengok blog orang cantekcantek , comey lote , kiut miut gitu ! n then aku gadoh pulak dengan mamat tu . asyikasyik bende same . gadohgadohgadoh ! x larat aku . x larat lagi aku nak nangis . setiap kali aku gadoh dengan dye , tiap kali tu jugak aku tahan sebak .

aku x tau nak buat camne supaye x gadoh , tapi mende tu jadi jugak . x tau camne nak stop kan . aku rase daripade aku gadoh dengan dye , baek aku mati . easy right ? x payah gadohgadoh , x payah susahsusah pikir perasaan aku yang x penting neh !

ala , balebale . tengahtengah update blog buley pulak jari aku neh terkene kuku aku . berdarah kejap . nape malang sangat nasib aku nih . makin lame makin gile aku di buat nye . dah la x nak update banyakbanyak . kan banyak pulak bale datang kat aku tengahtengah hujan cam nih .

yang penting aku nak dye tahu , betape sayang nye aku kat dye , dye buat ape pom kat aku , xde rase benci sikit pom kat dye . x pernah aku rase benci kat dye except amek aty sikit . :')



si pencoret : yanie ^_^

No comments: