26.8.11

tak tahu nak cakap ape :|


gaduh ? again ? entah , bukan gaduh kot , maybe ade salah paham . yekot . dye cakap aku marah dye panggil aku *tuut* . sebenar nye aku x marah pom . sikit x . sumpah x ! dye asyik cakap bukanbukan . aku menyesal bagi dye bace blog aku ! kalau x , x jadi camni pom !

awok , tolong paham saye . saye x suke awok gini ! perlu ke kite gaduh ? perlu ke ?!  saye x nak kite gaduh ! x nak ! everything was fine just now until i give my blog to him ! sampai dye cakap ' aku mung ' dengan aku . perlu ke ?! buley tolong jawab soalan aku x ?! aku x suke mung gini !

perlu ke perkare yang aku takot berulang kembali ?! saye x suke awok gini . tersentak saye awok marahmarah saye . perlu ke awok marah saye gitu ? sorang buley tolong jawab x soalan aku yang memang x terjawab neh ?! *nothing to say ~

humm ~ post aku kali neh penuh dengan keluhan , same jugak chatting dengan dye .rase macam kosong . x macam tadi . saye rindu nk panggil awok *tuut* . awok pom rase kite xperlu chat . kenape awok ? kenape awok berubohberuboh . saye nok awok macam dulu !! noknoknok ! tiaptiap ary saye tunggu awok online sampai tergendale orang laen . hik3 . semua tu sebab ape ? sebab tunggu awok !

awok tanye saye macammacam . sedangkan saye lasom x dop jawapan . TAK DOK ! saye rase saye bertepuk sebelah tangan . thanx awok sebab selame neh dah buat saye hepy walaupom sekejap . saye hargai sangatsangat walaupom sekejap . dalam mase sekejap tu lah . saye rase dunie neh saye punye . :')

SATU JE PERMINTAAN SAYE , JANGAN PERNAH AWAK PERGI 
TINGGALKAN SAYE . SAYE NAK AWAK SEMULE :')



si pencoret : yanie ^_^

No comments: