20.8.11

want u back :(


actually , korang nak tahu kenape aku buat title cam tu ? meh aku citer sikit . hurm . ade la sorang mamat neh , aku kenal dye x lame jugak , ade la dalam beberape bulan . aku x tahu , mase first tyme aku chat ngan dye , dye da tarik perhatian aku and sejak tu jugak lah dye layan aku macam my boyfie layan aku , cume boyfie aku tu lebih sikit .

semalam kan tanpe aku duge tibetibe dye marah aku , tersentak aku dibuat nye . x pernah dye buat aku macam tu n tanpe aku sedari jugak air mate aku mule menitik satu persatu . aku pom x sedar bile lah dye kuar n kenape lah air mate aku keluar sebab dye . aku sedar jugak yang aku sayang dye da lame . walau pom dye korang kate dye x hensem ke hape ke . aku x kesah janji aku sayang dye .

semalam jugak aku gadoh besar ngan dye . aku pom terkejut dye boley cakap camtu kat aku . hurm tapi mase pagi tadi aku da oke ngan dye , tapi walaupom aku da oke ngan dye , dye da x coll aku cam selalu . hurm , rindu nak suruh dye coll aku cam tu . tapi nak buat cam ne , xkan aku nak paksepakse orang yang x sudi . walaupom aku rindu dengan panggilan tu .

petang tadi pom dye ade tegor aku tapi x macam biase . balas pom lambatlambat . hurm , aku rase sejak dari kejadian malam tu , seme orang da laen ngan aku . dye laen sangatsangat , xlayan aku macam biase . maybe sebab dye xnak aku salah tafsir lagi tentang diri dye . xpe aku sedar , tu pom salah aku tapi aku pom ade perasaan , aku nak dye balek macam dulu .

p/s : law awak bace post neh , satu jea saye nak awak tau . saye sayang awak n saye xkan pernah lupe kan awak . saye nak awak balek macam dulu . saye rindu sangat ngan panggilan yang selalu awak panggil tu . :')



si pencoret : yanie ^_^

No comments: