24.9.11

nothing to do -,-''


anyeo-haseyo . lame kan aku tak update blog neh , sampai dah berhabuk dah . actually aku malas sangat-sangat and aku takde story pon nak story kat korang semua . sekarang nih pon , aku dah takde story padahal baru je aku tulis . HAHA . senget jugak aku neh . takde hape pon nak buat .

actually aku bosan sebab tu buat kerja yang memang takde faedah neh . and aku pon tengah tunggu budak tu . tak online-online dari tadi . letih aku tunggu budak tu sorang . HAHA ! entah hape yang dibuat nye sekarang tak muncul-muncul lagi .

sepanjang aku tak update blog neh , aku tak sentuh sikit pon blog aku neh , kesian betol aku nengoknye . aku takde story nak share hape . hape pon takde . aktiviti aku seharian facebook-facebook-facebook . padahal mende nye same je . hampeh tol . budak tu pon dah jarang-jarang online , bushan aku . takde kerja seharian duk mengadap mende same je -,-''

last-last aku edit blog neh . HAHA . cantek tak ? tak ke ? tak kesah pon . anyway thanx to my little sys -Munirah because dye banyak tolong aku . shoutbox tu pon dye yang buatkan , thnx a lot keyh . walaupon dye masih kecik tapi dye lebih pandai bab-bab neh dari aku . aku tahu hape nye . facebook - facebook - facebook . HAHA ! sampaikan orang cop muke aku neh kaki online . kesian aku -,-''

oke lah , aku dah malas nak taip panjang-panjang . letih . dah la tunggu budak tu dah entah kemane . hampeh tol . oke lah , see u soon . papai ! :*
si pencoret : yanie ^_^

No comments: