27.10.11

a-cha [ super junior ]


Annyeong-haseyo ! Nampak title tu ? Of course la kan . Besar gedabak macam tu pom takkan tak nampak lagi . Haish , ape lah aku ni . Tiap kali post tanye pasal tajuk pulak . Hikhikhik , oke-oke . Dah sudah merapu . Sebenar nye aku post ni nak bagitau yang Super Junior dah keluarkan lagu yang terbaru iaitu A-CHA :)


Best jugak lagu neh . Rancak semacam je . Tapi lagu nih tak boleh tanding lagu-lagu sebelum ni . Lagi best . Tapi yang aku hairan ade pulak lagu Sorry Sorry_Answer . Biase lah aku hairan sebab aku tak gile k-pop . Just minat biase-biase . Tapi best gak lagu ye .


Handsome lol pakwe-pakwe aku . #aceyy . perasan gile , banyok bebenor pakwe aku . ahh ghasak lah . Sebenar nye aku bosan sebab tu rajin bebenor aku buat post ni . Hikhikhik . Oke lah jumpe kat post laen . Bye-bye . Muuoohxx ! :*

#oh . malam ni sejuk kan . aku pon rase nak demam je . where are you . miss :/
si pencoret : yanie ^_^

No comments: