1.10.11

Hello October | ByeBye September :)


Hello chingu ! Annyeonghaseyo ! Aku saje-saje je nak update blog malam-malam bute neh . Dah lame betol aku tak update . Right ? Actually aku malas sangat-sangat tapi malam neh aku merajinkan diri aku untuk update blog neh . Hari neh bapak sedare aku dah selamat berangkat ke mekah . Minggu depan ayah aku pulak . Aku pon ade peluang nak naik flight . Hikhok , sukesuke -,-''

Aku pon sedih jugak sebab nanti ayah aku takde selame 2 bulan kot . Actually hari neh pon sedih jugak tapi aku tak nak mention kat sini , malas . Malas nak jiwang-jiwang malam neh meyh . Nak layan korea pon malas jugak . Hari neh boleh dikategorikan sebagai hari malas . *betol tak aku eja kategori tuh . alah , ghasakk . tibaii jelah . HAHA .

Lagi pon aku rindu sangat-sangat si comell aku . Dah lah tak boley nak text dye . Adoiyai ~ Malang betol nasib aku kan ? Ape yang aku kene buat sekarang neh cume SABAR . Eh-eh ? Post kite dah banyak lari dari tajuk entry kite hari neh . Ape yang tak kene dengan aku neh ? Aku nak cerita pasal bulan September . Pehal pulak dah jaoh tersasar neh ? Takpe-takpe . Tenang kan diri anda ye :D

Actually kelmarin pade 30 September 2011 , rumah aku ade buat sikit majlis kesyukuran . Tapi , majlis nye tuh dah macam majlis kahwin . Terkejut beruk aku nengok nye . Letihh betoii aku . Nasib baek tak pakai lawa-lawa . Alamaknye habis lah baju aku . Kalau aku pakai shawl lagi teruk agak nye . Agak nye semua tercabut . HAHA ! Ade ke patot majlis kesyukuran tu , orang kate majlis kahwin aku . Aku PMR pon tak lepas lagi nak kahwin .

Perangai pon tak berape nak matang lagi . Still kebudak-budakan . Eh-eh ? Dah lewat neh . Jom tidur meyh . Tapi tidur kat rumah masing-masing ye . HAHA ! Takpe lah . Laen kali lah pulak aku menaip-naip neh . orang pon mesti dah bosan bace post neh . Selamat malam semua . Kamsahamnida chinguu :D
si pencoret : yanie ^_^

2 comments:

cute secret said...

uitz ! ta jempot aq pown ! touching setaon !

cik yanie a.k.a yen said...

HAHA , ask your umi lorh .