7.10.11

no title -,-''


Hola ! Pelik kan , post aku takde title . Aku tak tahu nak letak title ape . Any suggestion ? Takpe lah , tahun-tahun depan boleh cari lagi . Hikhok -,-'' . Anyway , aku nak cerita ape yang terjadi daripada aku bertolak dari Terengganu sampai lah kat KL Lumpur neh , hikhok . Kali nih first tyme aku naek flight . And then , nak tahu ape yang jadi ? Aku mabuk lah . Adoiyai , pehal lah dengan aku neh .

Aku sampai je sini , terus buat aktiviti aku lah . Amek laptop , maen and then aku tak buat ape-ape pon sampai malam . Then aku pergi hantar Abah aku pergi dekat Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya .

#klik untok lebih jelas


Sedihh , rindu Abah aku . Walaupon dye baru pergi semalam , aku rindu sangat-sangat kat dye . 2 bulan dye duduk kat sane . Hope nothing bad will happen . Aminn ~ Dah lah pukul 3 pagi baru sampai rumah . Letihh gile meyhh . Tapi dalam penat-penat tunggu kat situ , still sempat snap-snap pic . Nanti aku suruh cousin aku upload kat facebook .

Aku pon tak tahu nak story ape kat korang . Takde yang menarik perhatian . So bored ! Takpe lah . penat lah nak taip banyak . Nak pergi layan korea jap . Byebye . Mmmuooh sekali ! Hikhok -,-''




si pencoret : yanie ^_^

No comments: