15.10.11

Saeingil Chukka Hamnida Dong-Hae Oppa


Hola ! Hari neh aku happy sebab hari neh birthday oppa kesayangan aku . Hikhok -,-'' . Comel kan dye ? Macam tuan punye blog neh . #haha . just joking . tuan empunye blog neh hampeh . Ape-ape pon , SAEINGIL CHUKKA HAMNIDA DONG-HAE OPPA <3 saranghae oppa !

Pelik kan ? Dulu aku benci korea , sekarang aku suke . Best doe sebenar nye . Orang nye comel lote , kiut miut gitu . Aku minat korea tapi tak gile-gile . #tak gile-gile cam my sis . Tapi kan aku suke tengok pic Dong-Hae yang neh -

#comel kan ? hikhok -,-''

Olo-olo tomey nye oppa saye . Haha . #perasan kan ? Takpe lah , dye bukan oppa saye sorang je kan ? Ramai lagi yang minat dye . Aku pon baru je minat dye . Hikhok .

#tiut miut ~

#sedikit menggode ~ tuuuut .

Gambar yang last tuh jangan tengok lebih-lebih . Haha . Takpe lah , penat lah menaip-naip eyy . Pape pon , saeingil chukka hamnida oppa ! Takpe lah , ponat eden . Haha . Loghat ape aku gune tuh . Entah lah , bior lah loghat pape pon . Tak faham tanye je . Oke lah papai . Muuoohhxx sekali :*

#oh maybe tak online blog for a couple a weeks , ready for final exam :)
si pencoret : yanie ^_^

No comments: