9.10.11

Window Shopping :)


Hola ! See that title ? Nampak kan . Kalau tak tu , tak tahu lah nak cakap . Semalam aku pergi lepak and jalan-jalan at Ikea , The Curve and One Utama . Best gile meyh tapi penat . Then aku ade beli baju . Tak lah terase sangat penat nye tu . Tapi kali nih aku pergi jalan-jalan without my lovely Abah . Tak lah syokk sangat . Kalau ade lagi best .

Aku pergi dari kol 12 tengah hari and then balek kol 9 malam . Fuyoo , penat meyh kene tunggu my mother and my auntie beli diorang punye barang . Diorang pergi lame-lame dapat lah due tige barang . Aku dapat satu barang je . Hampehh tol lah . Sabo ajelah .

Aku pergi sane macam budak-budak meyh . Kehulur-kehilir bawak belon adek aku . Haha , tapi takpe . Comell oh belon tu . Ade LOVE lagi . Nak suruh my bucuxx beli kan lah . Hikhok -,-'' . Malam aku pergi hantar Abah tu pon , aku maen belon . Tapi belon tuade gambar 'angry bird' , mickey , minnie and karton-karton laen . Hikhok -,-'' . Sumpah cam budak-budak tak cukup umur .

Oke lah , dah penat lah taip-taip neh . Nak pergi maen . Yehuu ! Oh , aku da tukar lagu blog neh . Best tak ? Tak ke ? Kesah ape aku , blog aku bukan kau . Tak suke maen jauh-jauh oke . Then jangan lah nak merapek-rapek atau buat kerepek dalam blog aku ye , aku je boleh buat . Nak buat jugak , buat dalam blog masing-masing . #sorry harsh words sayang . Oke lah , bye-bye sayang . :*

#oh . miss my Abah damn much :)
si pencoret : yanie ^_^

No comments: