24.11.11

Contest Blog Simple by Bubu :)


Helo peeps ! Annyeonghaseyo chingus ! Oke entry kali ni pasal kontest lagi . Tak tahu kenapa rasa nak masuk je kontest nih . Nampak menarik je kontest ni . Oke dah merepek . Jom join kontest ni . Sebelum tu baca syarat-syarat nye dulu ye :


  • Wajib follow blog Bubu .
  • Like fanpage Bubu . Klik Sini .
  • Buat satu entry mengenai contest ini dan tajuk contest mestilah Contest Blog Simple by Bubu . Letak banner di entri korang .
  • Buat satu slogan .. ''Saya suka blog yang simple kerana .... '' (Tak boleh melebihi 30 patah perkataan)
  • Tag 2 orang blogger dan pastikan diorang tahu .
  • Bila dah siap komen entri korang di post ini - >Klik Sini< . Sesiapa yang post di shoutbox tidak akan dilayan sama sekali :)
  • Lastly , pastikan korang buat syarat-syarat contest ni korang buat . Kalau tak penyertaan korang automatik akan terbatal .


Contest ini akan berakhir pada 20 Disember 2011 . 

Slogan saya : Saya suka blog yang simple kerana ia tidak akan memeningkan kepala saya dan tidak akan memberatkan blog saya :)

Oke , tu je entry Yanie untuk contest kali ni . Yanie tag 2 orang untuk contest nih . Orang-orang yang bertuah itu ialah :




si pencoret : yanie ^_^