27.11.11

Contest Blog SuperAwesome By Sha !


Helo peeps ! Annyeonghaseyo chingus ! Oke , setiap kali post aku mesti pasal contest . Aku join sebab Cik Nuna . Oke dah cukup membebel . Contest ni di anjurkan oleh Cik Shaza . Contest ni akan berakhir pada 1 Januari 2012 . Lame tu kan , so join la ramai-ramai . Oke jom tengok syarat-syaratnye :

Syarat-syarat :

  • Wajib follow blog Freakin Twins 
  • Inbox Cik Shaza . Hantar link entry korang ke >sini< 
  • Warganegara Malaysia
  • Tak kira jantina tapi hanya perempuan dan lelaki 
  • Letak tajuk entry : ''CONTEST BLOGSUPERAWESOME BY SHA"
  • Buat simple entry pasal contest nih dan letak banner di atas dan pastikan link blog ke Freakin Twins 
  • Tag sekurang-kurangnye 2 orang dan pastikan diorang tahu 
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang dari 15 penyertaan 


Oke dah baca kan syarat-syarat di atas ? Tak susah pon kan . So join lah ramai-ramai . Sekarang ni nak tag 2 orang . Kite tengok sape jadi mangse :




si pencoret : yanie ^_^

1 comment:

anamizu said...

hai aina.. cik ana singgah sini..
gud luck tau utk kontes ni :)





luv,
cik ana