26.11.11

CONTEST Chocolate Lovers :)


Helo peeps . Annyeonghaseyo chigus ! Oke kali nih entry aku pasal contest lagi . Again ? Aku ni betol ke tak . Oke dah , sebab orang dah tag so kene buat jugak . ThankYou Cik Nuna sebab dah tag kan untuk aku . Oke dah merapu . Jom kite tengok syarat-syarat nye tapi sebelum tu kite tengok langkah-langkah nak masuk contest ni :

Langkah-langkah penyertaan :

  • Follow blog Cik Najiha Nazmy
  • Like page Chocomeltz Chocolate 
  • Pastikan letak banner dekat entry korang
  • Ceritakan pengalaman manis bersama coklat kegemaran anda
  • Ambil foto anda bersama coklat atau upload gambar yang menarik


Syarat-syaratnye :

  • Warganegara Malaysia
  • Jika tidak ikut langkah-langkah penyertaan secara langsung akan membatal kan penyertaan anda 
  • Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu 
  • Buat entry mengenai contest ini dan tajuk entry mestilah - CONTEST Chocolate Lovers
  • Tinggalkan link/URL entry anda di komen contest >ini< 
  • Tarikh tutup pada 15 Disember 2011
  • Penyertaan kurang dari 8 orang akan terbatal

Oke dah bace semua tuh kan ? Oke , aku nak cerita pasal pengalaman manis aku dengan coklat . Aku paling suka Coklat Cadbury . Pengalaman manis aku dengan coklat nih macam-macam . My Superman iaitu Abah selalu belikan aku coklat nih . Aku akan mintak bar yang paling besar . Over kan aku . Tapi Abah aku layan je . Tu yang aku suke .

Aku selalu share dengan adik-adik aku . Bagi aku tu lah moment yang paling best sebab kalau adik aku makan mesti comot and then semua orang gelak tengok telatah dye . Tu la the best moment dengan family aku . Dan the best moment mase aku jumpe My Boy dye belanje aku coklat . Dye tahu aku suke coklat . Moment tu lah aku paling tak boleh nak lupe . 

Banyak sebenarnye kenangan aku dengan coklat nih . Aku tak boleh lupe kalau kenangan aku dengan coklat . Coklat je yang buat aku tenang dan rase bahagia sangat ! Sampaikan dye pon cakap aku budak-budak sebab kadang-kadang aku obses dengan coklat . Bila makan coklat macam tak tahu nak stop je . Dengan kawan-kawan pon pernah ada pengalaman .

The most moment that i cannot forgot that , kawan aku yang sorang nih macam budak-budak . Makan coklat pon habis comot . Semua orang terus gelak tak ingat dunia bile dye ceritakan pengalaman dye dengan coklat mase kecik-kecik . Tu lah saat paling indah bersama kawan .

Dah cukup , sebenarnye ada banyak tapi malas la . Kan terlebih penjang pulak . Kat bawah ni ada gambar aku dan cousin aku bersama coklat . Takde gambar aku sorang dengan coklat >,<

*muke aku cam tak ready je 

Oke dah kat sini aku nak tag 3 orang . Dan orang itu ialah :




si pencoret : yanie ^_^

No comments: