23.11.11

Oh ! Bosannye :')

*olo2 . tomey je kan ?

Helo peeps ! pfftt . Actually , aku teramat lah bosan malam nih , sebab tu tibe-tibe angau ape entah update blog malam-malam bute nih . Dulu rajin jugak aku BlogWalking . Sekarang dah malas tahap cipanzi . Yes , I'm a lazy girl . Tadi aku singgah blog sorang nih then aku tengok dye update blog dye gune English . Aku pon ade terfikir nak buat jugak .

Yeah ! Sounds great but I'm having a terrible broken english . Entah pape , aku rase macam ayat aku tu salah je . Angau je kan aku ni nak update pakai English . Entah la suddenly otak aku blank . Tak ada modal macam ni lah . Asyik merapu je , entah pape kan ?

Tapi alang-alang aku dah update ni . Aku nak bagitahu yang aku bangga sebab tahun depan aku naik kelas ! Yehuu ! >,< Takde lah my mom berleter sangat . Dye dah cakap nak tengok aku naik kelas je . Aku dah buat ape yang dye nak . Dye tak banyak sangat nak berleter kat aku lepas tengok result tadi . Sayang my mom 

Tak lupe juge buat Superman aku iaitu Abah aku yang sentiase doakan aku dari jauh . Omo ! I miss you Abah . ThankYou my beloved Abah . Gomawo :) But my mom said that she want me to do better than now . She know that I can do it better than now . I will prove it . Atoto . Tahun depan dah exam , tak dapat nak online selalu .

My mom said that she doesn't want me to play around , hanging out with friends and others thing that can make me fool around . Oh sheet ! Dah la tahun ni tak boleh hangout sangat . Tahun depan lagi lah . Hampeh betol . Btw baru beberape hari cuti sekolah aku terase lame gile >,< Aku nak pergi sekolah . At least dapat jugak jumpe dye . Hehe ^_~

Oke dah , otak aku kembali blank . Aku ade je idea tapi kalau aku sambung post nih kan tak pasal-pasal dapat satu karangan karangg . Aku pon hebat jugak buat karangan tapi karangan entah pape je . Haha . Aku rase korang pon boley buat kan ? Okey dah la aku dah mule merepek entah pape lagi . Okey la nak tidor . Byee ~

#Oh . aku rindu dye sangat-sangat . Sejok malam nih , mane mu senget --'
si pencoret : yanie ^_^

No comments: