23.11.11

"SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!"


Hola ! Annyeonghaseyo chingu ~ See the title ? aku join contest nih sebab ade orang tag kan untuk aku . Ni la first time aku buat mende-mende nih semua . Sebenarnye malas juga tapi terpakse lah kan ? Lagi pon aku nak jugak ramai follower . Okey dah , jom join ramai-ramai . Meh kite tengok syarat-syarat dye :


  • Wajib follow blog Cik Purple Violet
  • Wajib klik Link Ni dan like .
  • Letak banner kat atas tu di entry korang untuk join
  • Tag kalau nak lebih ramai follower
  • Post link entry korang di kotak komen segmen tersebut 
  • Bagi full link . Jangan sampai kat Blogspot.com je 


Tarikh tutup segmen nih pade 10 November 2011 pada pukul 10 malam . Ingin tahu lebih lanjut sila lah bace di blog Cik Purple Violet . Kat bawah ni saye tag 2 orang :


si pencoret : yanie ^_^

2 comments:

AinnHyunnie said...

hoho, mekasih lhaa tag ambe! nop join gop ah! ;)

venessa petra said...

hye! dari segmen yg sama.. visit me too..