17.12.11

Patah Seribu :')


Helo peeps . Annyeonghaseyo chingus . Kali ni aku tak tahu kenapa tiba-tiba rasa nak update blog je . Suddenly air mata aku jatuh sebab dia . Seriously terasa gila dengan status dia tu . Aku tahu lah aku yang suruh kau tinggalkan aku tapi tak perlu kau nak perli aku dekat status kau . Cakap je dengan aku oke , aku tak kisah .

Sebenarnya aku ingat nak kawan je dengan kau . Tapi kau tak nak kan , apa salahnya jadi kawan . Tapi kau nak lebih , aku tak boleh bagi . Aku cuma mampu berkawan dengan kau . Kau tahu tak niat aku pergi dekat wall kau ? Aku just nak minta maaf and harap kita boleh kawan . Masa tu dah nak terbuka pintu hati aku tapi kan kau dah sindir aku macam tu .

Aku kecewa gila-gila dengan kau . Aku tahu aku dah banyak buat kau mengalirkan air mata tapi kau pernah janji dengan aku tak nak jatuh kan air mata aku . Tapi kau memang dah mungkir janji . Betol apa orang cakap  kan ? Dalam persahabatan atau percintaan kita tidak boleh berjanji jika kita tidak mampu untuk tunaikan nya .

Aku suruh kau tinggalkan aku untuk kebaikan kau juga . Aku tak nak kau sakit tapi kau degil ! Masa aku tengok status kau , ramai betol perempuan yang komen . Aku hipokrit kalau aku kata aku tak jeles langsung . Aku nak lupakan kau dan aku nak kau lakukan benda yang sama . Kawan aku asyik cakap ''Dah , takyah fikir sangat oke? Bawa bertenang'' .

Macam mana tak nak fikirkan kau bila status kau tu asyik buat aku rasa bersalah . Seolah-olah aku seorang saja yang bersalah . Kalau kau nak salahkan aku cakap depan-depan . Takyah buat status buat aku rasa bersalah . Tiap-tiap malam aku pergi wall kau and baca status-status kau . Masa tu jugak air mata aku jatuh sebab aku fikir aku je yang bersalah dalam hal ni .

Aku rasa dah annoying gila sebab luahkan ni dalam blog aku . Takpe lah kan , blog aku bukan kau . Lantak lah kau nak annoying ke tak . Annoying sila lah keluar dari page ni . Oke sorry for the harsh word . Sekarang dah marah orang tak tentu pasal . Thank you sebab sudi baca luahan aku yang agak annoying ni . Annyeong !

#Oh , lupa pulak hari ni birthday my dear . :)




si pencoret : yanie ^_^

2 comments:

Hanis Nizam said...

I sudi baca sampai habes . Hihi , sabar ye :)

alia_hanani said...

sabar je la yunk .. :')