19.12.11

Untitled ^_^


Hello peeps! Annyeonghaseyo chingus. Oke firstly aku buat post ni maybe 3 in 1 . Haha! Aku nak ucapkan ''SaengilChukkaHamnida Oppa Jun Hyung'' Semoga terus maju untuk BEAST. Aku hampir lupa pulak hari ni birthday dia . Nasib baik adik aku ingatkan , thankyou adik yang gila .

Entah lah , aku dah tak tahu nak update apa lagi nih . Grr , nanti mula lah merapu . Oke lah sepanjang aku duk meng-update blog aku dan sepanjang aku merapu dalam nih . Ada seorang bloggers yang comel yang selalu je komen dekat entry aku , aku nak ucap terima kasih banyak-banyak dekat dia . Nama dia Hanis Nizam .

Thankyou awak , tak tahu umur berapa . So panggil awak je . Haha , teruk betol aku . Dah mula nak merapu je kerja nya . Aku hempuk karang kau nih Yanie , merapu aje kerja nya . Baik kau edit blog kau yang agak bersepah nih kan . Bersepah kan blog aku ?

Lambat lagi ke buka sekolah ? Rasanya dah tak sabar nak pergi sekolah . Tapi kan bila buka sekolah nanti , aku dah form 3 . Tanokkk le . Boleh tak nak duduk form 2 dulu . Tak nak ambil PMR . LOL ! Langsung tak boleh terima hakikat kan aku .

Yanie hoit kau dah tua la , terima lah sikit hakikat tu . Dah nak jadi mak orang dah . LOL ! Gatai bebenor kan aku . Haha , takpe lah kan , ready awal-awal . Senang sikit . Dah merapu apa entah aku sampai ke situ pulak . PMR pon tak lepas ada hati nak kahwin awal . Pirahhh ! Nak kahwin awal macam mintak pelempang dengan ayah aku ja . Haha!

Eh-eh tadi kan aku ada something nak story , tapi tak tahu lah . Mood aku makin down , badmood je all day nih . Biasa lah kan orang dah peod memang cenggitu . Tuut~ Ignore apa yang aku cakap tadi . Haha . Apa yang aku duk merapu je nih , nanti orang bosan pulak baca blog aku . Oke lah dah penat merapu . Anneyong!




si pencoret : yanie ^_^

No comments: