1.1.12

Bermulalah Kehidupan Sebagai Mangsa PMR

Happy 27th Sungmin oppa!

Hello peeps, annyeonghaseyo chingus. Happy new years again guys, bila dah tahun baru nih. Automatik ianya juga hari lahir Sungmin oppa! Happy Birthday Sungmin Oppa! Love you my pumpkin king! Dah agak terlambat kan nak wish, takpelah janji wish kan. Semoga terus maju untuk Super Junior, please take care of my Teuk and Hae. :*

Dah-dah pasal oppa tuh, dia bukan suami aku pon. Muahaha! Lain lah kalau Eeteuk dengan Donghae. Okay dah merepek, dah jadi mangsa PMR pon bukan main lagi duk merepek je kerja. Mesti blog aku ni sunyi je kan. Mesti korang rindu kan aku. Kan kan kan? Ecece, tak nak mengaku tu.

Nanti kalau nak suruh follow ke hape bagai tinggakan link anda di Chatbox tu. Mudah kan? Oh, sekolah dah nak mula dan aku dah meningkat dewasa. Oh! I hate being adult. Tapi nanti dah besar boleh kahwin kan? *winkwink* Haha! Gatal bebenor nak kahwin, eh. Sebenarnya tak sabar nak ada budak kecil. Mesti comel-comel kan?

Yela ikut ibu dia mesti lah comel. LOL! Dah nak perasan lah aku nih. Takpe lah nak merepek sikit sebelum masuk sekolah ni. Nanti dah masuk sekolah dah tak boleh nak merepek cenggini. Mesti korang rindu punya kan. Actually aku takut nak masuk sekolah, tu lah yang duk merepek je camni. Yela orang nak berperang dengan PMR tahun ni.

Aku takut tapi cuti nih buku pon tak bukak langsung. Bijak kan? Haha! Nampaknya lepas nih dah kena dating dengan buku jelah. Sorry twitter, blog and facebook. Aku curang untuk tahun ni je sayang. Haha. Terpaksa terpisah dengan twitter. Dah lah baru couple tahun nim. LOL! Rindu lah aku nanti. =='

Haha! Dah merepek je aku ber-couple dengan twitter. Haha! Yelah, dah mula jatuh hati dengan twitter sebab boleh tweet banyak kali kan. Kalau kat facebook nanti orang cakap kecoh pulak kan, macam lah kita ni Hotstuff. LOL, aku bukan Hotstuff. Haha, dah lah merepek pulak aku kat sini. Annyeong! Bye!

Eh, perasan tak? Kita dah tukar Chatbox tu. =='



si pencoret : yanie ^_^

No comments: