13.1.12

Merentas Bandar :'D

Aww. Hensemm XD
Hello peeps, annyeonghaseyo chingus. Firstly aku nak minta maaf sangat-sangat sebab dah lama kan tak update blog. Dah berhabuk dah blo ni, sorry. I'm being busy this lately. Maklum lah dah form 3 la kata kan. Sibuk dengan belajar, homework dan banyak lagi. Nanti nak masuk tuisyen pulak. Adoii.

Okay dah merepek hape bagai, aku nak bagitahu pasal hari khamis hari tu. Sekolah aku ada buat ''Merentas Desa'' tuh. Tapi aku rasa sekolah aku bukan merentas desa. Tapi merentas bandar, yela sekolah aku duduk tengah-tengah bandar. Miahaha! Best gila kot.

Awal-awal pagi dah ambil gambar hape bagai dengan bestie-bestie aku.*aku kuat perasan dan aku tahu* Haha! Tapi gambar tak upload lagi lah, nanti aku upload aku tunjukkan kat korang okay. Memang gila kot main-main kat tepi jalan. Orang tengok macam hape je.

Lupa nak bagitahu, aku dapat nombor 1. Bangga doe! Nombor 1 dari belakang. Haha! Kalau aku dapat nombor 1 dah lama aku meloncat weii. Takkan dapat lah wei. What a sad life, right? Haha! Balik tu kaki aku dah macam hape. sakit semacam, jalan pon tak berapa nak betul. Dah lah aku ni memang tak betul dah.

Nasib baik sakit tu tak melarat sampai ke malam. Kalau tak dah lama aku merepek, merungut sakit macam orang gila. Selesai merentas desa, aku duk merapu dalam kelas dengan kawan-kawan. Memang gila kot masa tuh. Nasib baik cikgu tak naik atas kelas, tapi ustaz datang serang suruh pergi solat. Dah la masa tu tak pakai tudung hape bagai.

Semua menggelabah bagai, tudung entah kemana kasut pon kemana. Haha! Apa lah aku duk merapu je, tapi merentas bandar tahun ni adalah the best! Tapi seorang dah hilang. Dia takkan ada lagi. Wuu, dah-dah tak nak sedih sedih Yanie oii. K lah dah penat merapu hape semua. Nanti aku upload gambar kalau ada masa. Annyeong! Bye!

I'm always being crazy, I crazy and I know it. Haha!



si pencoret : yanie ^_^

No comments: