5.2.12

Crazy times, crazy girl XD

Omoo, my cute little boy ;)
Hello peeps. Annyeonghaseyo chinguss. Dah lama tak update blog ni kan, sampai dah berhabuk bagai. Fuhhhh *tiup habukk* Sebenarnya aku tak tahu nak update apa. Lama kan tak update? Satu sebabnya, aku malas dan takde idea, Kedua, aku busy sebab baru je lepas exam. Fiuhh, awal-awal dah exam kan? Susah gila nak mampos exam tu.

Memang busy gila-gila doh. Tiap-tiap hari ada kelas, tak cukup dengan tu. Sabtu pon nak buat kelas jugak. Ambhoii cikgu tu, macam nak seksa aku. Penat lah jadi form 3 nih. Tak best! Langsung tak! Terseksa tahu tak, tiap-tiap malam harus study buat homework. Tak macam form 2 dulu, boleh rilex sikit. Ni tak! =='

Aku pon nak sangat tukar sidebar hape semua tuh. Tapi takde masa lah and satu lagi malas. Pening ==' Haha! Betullah mak aku cakap, kalau malas dah tak kemana lah kita nih. Hihi, thankyou for the advice mom. Eh, awak awak semua nak tahu tak? Kita ada beli kan something untuk orang tu. Hihi. Kita ingat nak beli dua tapi hampeh, takde duit pulak dah. Dah kering nak buat macam mana kan kan kan?

Dah takde idea lah, nak cerita pasal apa ek? Eh, haritu soalan mathematics memang susah nak mati. Sampai menangis jawab soalan paper 2. First time dapat 19/60. Teruk kan? Mathematics kita dapat 50 je. Sedih sangat. Mencatat sejarah. Kalau paper 1 kita tak dapat 31 mesti dah D. Even science paper 2 kita lagi okay dari mathematics. 30/60 je, okay leteww kan dari mathematics.

Ahh tension aku! Dah lah, kita dah penat nak beleter pasal exam, exam, exam. Esok sekolah, and then study, study and study! K fine kena sedar sebab dah form 3. Nak PMR kan kan. Kita nak bersaing dengan superman kita. Ngee, dia cabar kita untuk buat yang terbaik dalam PMR nih dan tandingi dia. Agak susah sebab dia bijak. Woot woot. Susah dapat boyfie yang lagi bijak ni. Hukhukhuk, okay lah dah penat. Annyeong! Bye!

Happy Birthday Oppa Kyuhyun. *sorry lambat wish*

si pencoret : yanie ^_^

No comments: