23.2.12

ThankYou For Made My Day :')

Kite sukee :')
Hello peeps! Annyeonghaseyo chingus. Dah lama kite menghilangkan, ayah kite tak bayar internet lah. Grr ==' Nak tahu tak? Tak nak sudah, nak bagitahu jugak. Kite happy sangat sebab ada lah budak yang sesat dalam hati kite ni bagi kite coklat cadbury. Haha! Kite sayang sangat budak tu okay, jangan nak ambil-ambil sangat la kan. Aku cepuk karanggg! Ok dah dah. Thankyou awak sebab dah bagi kite coklat tu.

Mula-mula tak sangka jugak awak nak bagi, last-last bagi jugak. Haha! Sayang jugak awak dekat kite. Sanggup kan tunggu kite walaupon awak dah mengantuk. Thankyou sangat-sangat. Tak sangka hubungan dah lebih 1 tahun. Sekejap je kan, sekarang masing-masing nak exam besar tahun ni. Apa-apa pon thanks sangat. Dah lah dapat 4 bar kecil tu. Tak dapat yang besar, yang kecil pon okay lah kan.

Untung lah tu dia bagi, kalau tak bagi langsung. Baru lah kebulur nak makan. Dia macam tahu tahu je kan kite kebulur nak makan coklat tu. Last-last dapat jugak. Rasa macam nak meloncat-loncat je bila dapat coklat tu. Tapi tak sempat nak bawa balik rumah, cepat je cair. So makan kat sekolah dengan bestie kite, Eiqa! Nasib baik budak tu ada, dia yang tolong kite makan. Haha! Ada pulak tolong makan kan. Pelik kan ayat tu, berbelit belit. Nasib baik tak macam kelinggg =='

Eh, hari tu kite cakap tak pasal resul exam kite, tak kan? Ok takyah tahu lah, markah exam kite tak okay. Bukan macam orang lain, semua bijak-bijak je. Nak tahu, tanya secara private okay. Takyah mengada nak suruh kita publish dalam blog ni. Bukannya dapat A atau B. Fail pon ada. Tu yang malu sangat nak publish result ni. Hewhewhew. Teruk kan, tapi kite tak bagitahu mak kite pasal result tu sebab mak tak tanya. Untung lah mak kite tak ingat.

Banyak kan problem sekarang, malas dah nak fikir fikir pasal masalah ni. Masalah diri sendiri pon tak boleh nak selesai ni kan pulak nak fikir masalah orang. Runsing betul dengan orang sekarang ni. Yang kecik nak dibesarkan, yang besar makin besar jadinya. Malas layan lah orang cenggitu, fed up aku dibuatnya. Yang nak fitnah orang pon tak habis habis. Aku pon jadi mangsanya. Karang aku mengamuk habis kau dibuatnya, sabar jelah. Pheww ==' Dah lah kite penat, annyeong! Bye!

I miss you old friend :')



si pencoret : yanie ^_^

1 comment:

Tengku Muhd Faiz Ridza said...

tak nak komen pape sal entri awk ni.
>>just nak bagitau sedapp nya cadbury tuh!! yummy! k lah. follow me back<< papai ! >,< p/s: btw, nice blog dudes!