16.3.12

Aku Tak Okay dan Aku Tak Tahu Kenapa

Thats papa and son. Me is Kyumin's mother. LOL kidding XD
Hello peeps! Okayyy, tengok tajuk kat atas? Hari ni aku memang tak okay. Orang cakap kalau terasa dengan cikgu berdosa kan? Tapi kan hati dah nak terasa, nak buat macam mana. Geram sangat-sangat. Sometimes life can be cruel to us. Yes! I agree with that. Okay, I can be so emotional tonight. Can just someone calm me down. Anyone? Okay, no one. Forever alone again :')

Stop with annoying english and ignore me when you feel sucks. Yes, sometimes I can be annoying. Haha! I feel awesome when I do the annoying things. I'm awesome and I know it. LOL joke again. *lets start using bahasa ibunda* Okay, dah annoying ke dengan bahasa inggeris? It's okay, I like it. Oyeahh! Semua dah bagi aku tekana yang berat. Kerja kursus aku tak siap hape lagi, kau dah nak main copy and paste. Banyak kau punye cenkodokk!

Kerja sejarah tak siap lagi, kerja geografi tak sentuh lagi. Okayy, me so awesome! LOL, kidding. Apahal malam ni sebut pasal awesome je. Okay aku tahu twitter dah kecoh pasal Miyyo Azman dah balik. ''Miyyo? Who is that?'' WTH question is that. Jangan tanya soalan tu dekat aku okay. Aku tak tahu nak cakap macam mana. Tapi dia memang famous dulu. Tapi disebabkan orang bash dia, then dia deactive account twitter dia. So sad, kan sekarang, ramai budak twitter yang baru tak kenal. Done about that!

Takde kaitann dengan hidup korang XD
Tolong abaikan gambar di atas. Mohon kerjasama anda, HAHA! Okay aku dah gila. Kan aku cakap aku tak okay. Maknanya aku tak waras. LOL. Aku tak tahu kenapa, aku jeles sangat semalam. Walaupon benda tu lepas tapi. Hmmm, aku tak tahu nak cakap apa. Patutnya berterus terang la dari awal kan. Okay aku tahu aku tak cantik, chubby. Apa lagi, k fine fine. Aku sedar semua tu, takyah bagitahu dah lama cermin diri.

Agak geram jugak sebab tipu aku pasal ex dia. Mati-mati aku percaya, okayyyyyyy! Tak nak ungkit kisah tu, sakit hati pon ada. S A K I T H A T I ! Take a note guy. Sorang je tu, sebab takde 's'. Tak tuju kat semua lelaki. K dah mula merapu lagi. Macam hape je kan, cakap pon macam keling. Okay dah dah, aku dah mula tak sihat dan tak okay. Thankyou sebab baca post aku yang memang merapu gila nak mati. Annyeong! Bye!

Yeay! Hari ni dah rasmi setahun aku tak pakai phone =='



si pencoret : yanie ^_^

No comments: