14.3.12

Life Is So Simple :')

Ohh! Awesomee guy! Zayn Malik *he's mine okay*
Hello peeps! Tengok siapa tu kat atas sana. Okay, gambar tu takde kaitan ye. Jangan nak bergaduh sebab caption gambar tu pulak. Hewhewhew XD. Okay dah takde nak main main. First, nak mintak maaf sebab dah lama kan tak update blog. I'm sure all of you had miss me a lot. LOL. Kemain lagi aku perasan kan, macam ramai yang baca blog aku ni. But do I care? *tangan ke dada, mata ke atas*

Haha! Okay joke. Actually, I had been busy this lately. So, I don't have so much time to update this blog. Agak tekanan jugak jadi form 3 ni. Takde banyak masa nak enjoy macam dulu. Cewahh, dah nak exam masih tak sedar jugak kau ni Yanie =='. Masih lagi nak enjoy, aku cepuk hang karang baru kau tahu. Haha! LOL. Okay dah, dah macam orang gila ken cakap sensorang. Eh, aku tengah cakap ke? Okay dah merepek.

Sekarang kan, korang tahu? Mesti lah tak kan. Okay aku bagitahu yang aku dah takde idea. Fine fine fine, merajuk dengan otak aku seminggu. LOL. Takde lah ken, aku malas nak perah otak sebenarnya. Penat tak hilang lagi. Cewahh, dah ganti tidur hape semua still penat? Mengada betul kau ni Yanie. Saborr jelah =='. Cuti sekolah ni aku tak berapa nak cuti, ada ke patut dia buat kelas dari hari Jumaat sampai hari Isnin. Mahu tak penat nya aku. Pfftt =='

Tapi hari Sabtu tu aku ponteng. Muahaha, pergi kahwin je. LOL, okay joke again. Kakak sepupu aku lah yang kahwin. Aku cuma jadi cleaner je hari tu. HAHA! Tak percaya ke? Nanti Yanie tunjuk gambar okay. Pakai punya lah macam Mak Datin tapi hampeh, kena buat kerja jugak. Habis sakit satu badan aku nih. Hah! Nak tengok tak gambar tu? Takyah la ken, nak jugak? Okay okay fine, jap ey.

LOADING..

Yanie pakai tudung purple + pink tu =='
Alah, takyah lah nak tatap gambar tu lama-lama. Yanie tak lawa okayy. Yang ni takde joke-joke sangat lah. Yang ni series okay. Hari tu jumpa ramai sangat kawan lama. Tapi lelaki, tak syiokk lah sayang. Tapi ken ken ken ada seorang mamat ni, handsome gila nak mati doe. Tak puas aku tatap muka dia yang super duper comel tu. Haha, k jangan nak gatal sangat lah. Tak batak pon, dah ada buat apa nak cari lain ken ken ken. LOL. Okaylah, penat doe taip panjang-panjang dengan takde idea nya. See you at next post. Annyeong! Bye! 

Happy Birthday Kim Myungsoo Oppa. Muoh for you, ngehngehngeh. *sorry lambat wish and jangan marah ye NIK pasal kiss tu. =='



si pencoret : yanie ^_^

No comments: