30.3.12

Nothing Special :')

Shuitt :')
Hello peeps. Dua tiga hari ni kan aku busy sangat dengan study study study. Ni pon curi masa sikit untuk update blog. Hewhewhew, kejam bebenor ken curi masa belajar. Takde lah, frust memanjang woii buat math. Mana tak fed up nya, asyik-asyik soalan circles dia bagi kat aku, takde ke yang lain? Boleh bagi soalan darjah 3 punye? LOL, aku tingkatan 3 bukan darjah 3.

Abang aku pon satu, dia pelik aku pakai calculator masa buat math. Terus dia bagitahu mak aku, mak aku punya lah gelak. Aku tingkatan 3 wei, bukan darjah 3. Apa lah abang aku, dah lah adik aku darjah 5 pon dia tak tahu. Dia ingat kan darjah 3 atau 4 lagi. Nampak sangat tak ambil berat pasal adik. LOL. Eh, minggu depan kita exam OTI1, wish me good luck okay? Mula-mula exam dah sejarah. Berdebar gila woi, dah la cikgu disiplin yang ajar aku. I'm dead kalau tak lulus! T.T

Eh, aku nak story la ken. Adalah dua pasangan couple yang sangat sweet to the max. Sampai aku jeles memanjang woii. Hari tu diorang pergi date tapi aku tak. Sobs sobs, what a sad life, nak ikot jugakk. Nak tengok tak gambar diorang?

Amir Safwan dan Alia Hanani :')

Syed Aliff Alkaff dan Wan Nur Syafiqa
Eh, diorang ni boleh tak jangan bagi aku jeles? Lepas tu Alia balik rumah, aku terus call rumah dia. Tak sabar nak tahu diorang pergi mana.

Yanie: Eh, kau pergi mana tadi? Sorry la sebab tak dapat nak join sekali. *nada sedih*
Alia: Takde pergi mana pon, pergi jalan-jalan je. Takpe lah, lain kali kau ikot ye. Btw memang best gila doe.

Then, aku bercakap sampai satu jam jugak. Bla bla bla, banyak sangat gossip nye. Mulut perempuan tiada tandingan, haha! Tapi dengar cerita memang jeles memanjang aku, dah la dapat Nokia X5. Lagi lah jeles, baru je couple dah dapat. Baru je couple dah shuitt menyuit. Eiqa dengan Aliff pon sama, sweet jugak tu. Hari tu dapat lolipop warna warni tu, wuuu. Jeles lagi. Aku bila? When? LOL

Dah la pasal diorang nih, tak memasal aku mintak bukan-bukan dengan Superman aku. Haha! Susah dia nak tunaikan. Tak lama lagi kan birthday aku, wuuu! Tak sabar gila, agak-agak siapa orang pertama yang wish dekat aku? Siapa la yang bagi hadiah kat aku tahun nih. What a sad life, tahun lepas satu hape pon tak dapat. Dah lama tak dapat birthday present. Hari special tu pon macam hari biasa je, tsk tsk. Takpe lah, nak sambung buat math, karang tak memasal kena denda dengan cikgu tu. Annyeong! Bye!

Shayee tak sabarr nak tunggu birthday shayeee! :')



si pencoret : yanie ^_^

No comments: