20.4.12

B U S Y L I F E :')


Hello peeps, once again I'm sorry sebab lama tak update blog. *macam ada orang baca* K, abaikan je. Actually, tak tahu nak update apa. Malas sangat nak perah otak nak cari idea, nak perah otak buat kerja sejarah da geografi je. Tu pon tak terbuat lagi, hmmm. Nak submit awal bulan 7 ni tapi tak sentuh lagi, yeah! I'm awesome, macam mana nak jawab nanti kalau tak siap. Lebih kurang 2 bulan lebih je lagi. :/

Takde masa lah nak buat, cikgu nak cepat-cepat. Extra class selalu ada, macam mana nak buat. Aku ni dah la jenis yang tak pandai buat kerja-kerja cenggini. Dua tiga hari ni pon busy dengan musabaqah, hewhew. Aku tak join pon, saje menyibuk dekat situ. Musabaqah? Mesti orang tertanya-tanya kan? Actually, musabaqah dalam Bahasa Arab, ia bermaksud pertandingan. Ala-ala cenggitu lah. Macam nasyid, berbahas, bercerita and banyak lagi lah.

Ana tak tahu sebab ana tak masuk lah, hewhew. Takde bakat lah, lagipon letih gila kot masuk tu. Hafal sana hafal sini. LOL! Sebenarnya malas kan kan, haha. K, memang malas nak masuk pon. Hari ni pon ingat nak pergi sekolah tengok orang berbahas apa semua, tapi malas. Yes! Malas sebab esok pon sekolah. Yeyeyeye. Sekolah lagi, pfftt. Penat woo tengok muka sama ja. Kalau suruh pergi sekolah saya mahu tapi tak nak belajar. Boleh? Eh? Ada pulak cenggitu.

Shooo shomell XD
Nampak budak tu? Yes, budak tu. Rindu dia sangat tau. Dah lama tak balik kampung. Last balik kampung bulan 3 hari tu, tu pon sekejap je. Wuuu, rindunya nak cubit pipi dia T_T K, sebenarnya takde topik nih, takde idea. Dah habis perah, tak nak muncul jugak lampu mentol atas kepala tu. LOL! Okay lah, I'm gonna make it short for this time. Yang lepas pon dah pendek, ni pon pendek. Eh, lantak pi lah. Nak pergi iron baju dulu. Bye!

Saya rinduu sangat dekat awak Capital S A S :')



si pencoret : yanie ^_^

1 comment:

aleen aiden said...

laaa asal tak join? hu3 :P