7.4.12

Happy Birthday To Me ;)

Happy Birthday to me ;)
Hello peeps! Nampak title tu kan. lolololo. Happy birthday to me and Siwon oppa! Hari ni kan birthday titew yang ke 15. *dah tua dah* Hukhuk, umur dah 15 tapi tak berapa nak matang. Hewhewhew. Teruk betol kan? Tapi takpe, tak matang itu awesome! LOL! Kekadang tak best jadi matang, fikirang kena series je. Tapi sometimes kena lah jadi matang jugak, nanti nak mengundi takkan nak bawak perangai budak-budak. Eh, apasal tetibe keluar pasal mengundi bagai? :/

Hari ni ada perkara yang buat aku happy dan sedih sangat. Yang sedih tu kantoi dengan cikgu. Okay, rasa macam nak mati je, so takyah mengadap muka cikgu esok. Pheww. Yang happy nya, kawan-kawan aku buat suprise party. Memang tak sangka gila, panjatt boboyy. LOL! Masuk kelas kawan aku tu, terus dia terjah dengan kek segala bagai. Nanti lah aku upload gambar okay? Takde masa lagi sekarang.

Tahun ni, aku dapat hadiah dari 3 orang. Satu, aku dapat frame gambar, yang kedua dapat rantai dengan cincin and yang ketiga dapat coklat cadbury besar punyeee! Weee, best gila ada orang bagi tu kat titeww. Takdelah kempunan je nak makan cadbury, dah lah titew takde duit nak beli cadbury. Harapkan orang bagi je. Haha! Teruk betol, asyik nak harapkan orang je kan? Pheww, ada orang jelly dengan kita tahun ni. Tahun ni aku sambut birthday dengan kawan aku. Best sangat, dah lama tak sambut.

Terasa macam kembali ke zaman budak-budak dulu. Hari ni jugak aku penat sebab duk membalas komen di facebook. Sampai tak sempat nak bukak twitter. Seriously tak sempat, lepas ni kakak besar pulak nak guna lappy ni. Huh! Lappy dia ada, saje menyusahkan orang ramai. Cewahh, menyusahkan aku je kot. Haha, mati aku dia baca yang ni. Tetttt, jangan marah ye kakak yang comel. \peace/ Hari ni birthday dan hari jugak aku penat sebab pagi belajar petang pon belajar. Ok, sedar nak ambil exam tahun ni. Hewhewhew. Takpe lah, i'm gonna make it short for this time. Byebye!

Birthday titew sama dengan Siwon oppa. Jelly tak? Hewhew :*



si pencoret : yanie ^_^

No comments: