28.5.12

Saya Budak Baru Belajar :D


Hello peeps. Sorry sangat sebab dah lama tak update blog *macam ada orang kesah* Aku tak tahu nak update apa. Setiap kali nak update mesti ada yang menghalang lepas tu lupa. Pfftt, that's my life. Macam orang cakap lah, hidup aku ni lifeless. Nothing special kan? Miahaha. K dah mengarut hape bagai. I've been busy this lately. Yee, busy dengan twitter. LOL! Orang busy belajar, aku masih duk bertweet. Ibarat kata cikgu aku '' Korang ni masih tak sedar diri, masih nak main-main''

Yes, cikgu tu betul. Selalu aje main-main. Tak pon tidor. Hoho, selalu je tidor sejak akhir-akhir nih. Aku pon tak paham dengan diri aku ni, bila lagi nak sedar. Tadi pon dah kena marah, yela. Tapi semua ni bukan salah aku sorang je, orang lain pon salah tapi aku yang kena marah. Why? Tell me why? *nyanyi lagu david archuleta* Minggu lepas pon baru je habis exam, ada yang turun ada yang naik. K, ada yang turun tu tak sedap didengar kan? Hewhewhew. Soalan tu susah nak mati woo. Soalan tu senang kalau aku study hard sikit kan? Hihi, yeah my fault :3

Sepanjang cuti ni pon , aku ada kelas 5 hari. Wuuu, penat lah sayang. Hari-hari mengadap kertas yang cikgu bagi. Tadi tidor je masa BI. LOL, dah lah sakit perot. Masa geografi terus tak masuk sebab sakit perot sangat-sangat then tidor kat musolla *surau* Nasib baik cikgu tak marah aku. Sepanjang hari tidor lebih baik takyah pergi sekolah. Haish, sabor ajelah. Esok pon last day aku sekolah, YEAY! Hurray for me, cuti dah diluluskan mulai hari rabu nih. Orang lain dah lama cuti, kasihan aku baru je dapat rasa cuti. Tidor pon tertunda, pfftt. Masih lagi fikir pasal tidor, tak sedar dek untung langsung! *betul ke ayat tu*

Tapi best jugak ada kelas nih. Takde lah rindu kawan-kawan, takdelah sunyi sangat asyik duk bergosip aje kat sekolah. Kat rumah pon masih bergosip, hoho. Perempuan, takkan lari dari gosip. Kan? Eh, hari tu kan dia sarung cincin kat kita. K, tak nak buang untuk cuti sekolah ni. Biarkan je macam tu, k biarkan. Hihi, nanti buka sekolah dah tak boleh pakai, kalau kena rampas baru menangis tidak berlagu. Dua tiga hari ni pon banyak dapat MR J yang baru *jerawat* Dekat tepi mulut pon ada, sakit woo. Apa salah mulut aku sampai tepi mulut pon nak melekat? Takde tempat lain ke? Tu nasib baik takde dekat hidung, kalau tak lagi parah.

Eh, lupa pulak. Kenapa tajuk aku macam tu erk? Aku selalu aje lari dari tajuk kan? Aku nih entah pape, update dulu baru nak fikir letak tajuk hape. Sampai hari tu aku tulis ''Untitled''. Kes parah betol aku nih. Teruk bebenor nampoknye. HAHA! Hape kes aku malam nih? Sebab aku duk sorang-sorang kot jadi cenggini. Yelah, kat facebook takde orang nak chat. Kat twitter takde orang nak tweet. Mana Alia Hanani ni menghilang? iGeram tau. Lewlz~ Maybe connection rumah dia lost kot, maybee =='

Rancak pulak aku update malam nih, yelah. Dah lama nak luahkan tapi tak terluah. Asyik tertunda je, ingat nak upate semalam tapi ada lah seorang hamba Allah yang buat aku gelak kat dia. Dia dengan rela hati follow aku kat twitter tapi bila aku tak follow dia balik, dia macam nak marah then unfollow aku. Weh, kau ingat aku batak ke dengan kau tu? Tolong lah, aku tak pernah nak kacau hidup kau. Depan aku bukan main lagi buat muka malaikat kau yang tak seberapa tu, tapi belakang aku Tuhan je yang tahu, Grr, eh? Aku tengah lipat kain tadi, sampai tertunda kes budak ni lagi. Tak paham aku, k lah nak sambung lipat kain and buat date dengan twitter. Bye! Assalamualaikum :D

Saya betul-betul rindukan awak. Yes, I'm really meant it :')



si pencoret : yanie ^_^

No comments: