4.6.12

Happy Birthday Girl *part 1*

Yummyy! :*
Hello peeps! Nampak tak gambar kat atas tuh? Wee, nasib baik nampak kalau tak dah tak lama leteww. Haha! Okay, sorry sorry. Tak nak main-main lagi, kite cuma nak story pasal kite pergi Tutti Frutti sebab ada la sorang birthday girl ni tuntut untuk birthday dia. *mengada kan* Ahakss, aku pon tumpang sekaki, lalala. Btw, happy birthday to my dear, Nur Syakirah yang ke 14. Dah makin tua kau yee, ahakss. Jangan marah nanti tak comel. Eh, kau comel ke? K gurau lagi. K merapu lagi.

Eh, hape yang aku duk merapu sangat ni. K, back to the story. Takde lah mahal sangat pon yang aku. Tujuh ringgit jee, tak makan banyak-banyak pon. Mak titew cakap titew dah gemok, sedihh =[ Tapi still takde usaha nak diet, aku nak diet. Semalam pergi jalan-jalan dengan birthday girl kat Dataran Syahbandar tapi takde gambar pon. Kamera buat free show tengah jalan jee, time pergi TF ni lupa pulak nak bawak. Time nak ambil gambar tu lupa nak bawak. Yelah, eksited terlebih boleh pergi TF *macam hape je*

Tapi tadi nasib baik ada phone, ambil gambar guna phone je. Tapi tak upload lagi. Nanti kite buat satu lagi post tapi kita post gambar je okayy? Promise! K, takyah nak promise sangat lah kenn. Tapi kalau budak tu lambat masukkan gambar, lambat lah jawabnya aku buat post tu. Nasib lah kau Kiera woi. Bestnya birthday dia tahun ni, aku tak berapa nak best pon. What a sad life ='] tapi takpe watlek watpeace jee. Maybe tak jumpa Kiera esok, entahlahh. Mak aku malas nak hantar aku pergi sana. Pffttt, i need my father now! =='

Dah lah birthday girl tu dah nak balik, wuuu. Online je lah lepas ni dengan dia. Tapi hari ni lah paling best! Best sangat, takdelah sangat tu ken. Jangan nak menipu bagai, haha! Budak tu yang best, bukan aku. Aku ni bab menumpang nombor satu la, takyah nak cakap dah tahu. Yelah, daripada duduk rumah asyik online je baik aku ikot orang pergi jalan-jalan. Suka sangat lah kalau boleh pergi jalan-jalan. Buuu for me, k dah. Takyah nak melebih sangat, lempang karang. Ahakss, okay lah. Aku dah nak merapu bagai ni, byebye. Assalamualaikum :*
Okayy tak header tu? Rasa macam akward je dengan aku =='



si pencoret : yanie ^_^

No comments: