16.8.12

Ramadhan dah nak pergi, Syawal dah nak datang =')


Assalamualaikum semua. Wuwuwu, baik dah sekarang siapa bagi salam lagi. Ehem, terlebih perasan pulak yee. Minta maaf semua, uhukk uhukk. Ramadhan dah nak habis? Yes! Sekejap je kan masa berlalu, pejam celik pejam celik dah nak raya tapi tahun ni takde semangat pon nak raya. Yelah, lepas raya ada peperangan pulak. Lepas tu, tahun ni masa raya pon ayah kerja. Tahun ni pon raya sorang-sorang takde dia. Dah la tema sama tahun ni. Hmm, takde semangat langsung nak raya. Seriously, macam hapee je raya tahun ni. Tak meriah macam tahun-tahun yang dulu. Ohh, how i miss the old life =')

Walaupun tahun ni baju kurung aku banyak, yee ada 6 pasang semuanya. HAHA! Orang kata aku macam mengamuk je buat baju raya banyak-banyak. Mana tak nya sampai 6 pasang, semangat gilaa doee buat baju raya. Padahal lepas raya tak boleh nak enjoy dah. Raya pon tak boleh nak enjoy sangat. Banyak kerja yang cikgu bagi, woii hape nihh. Masih tak boleh nak sedar, hewhewhew. Exam dah nak dekat buat main-main je, masih fikir pasal nak enjoy, cintan cintun. Oyeahh, saya dah single mana ada nak fikir semua tu. Pakwe pon takde acano nak cintan cintun, habak maii.


Comel kan gambar kat atas tu, macam saya kann? Uhukkk, terlebih perasan dah ni. Haha, ayat dia pon terlalu mendalam tu maknanya. Orang tengok saya semangat gila nak raya tahun ni, suka gila bila nak raya ni. Tapi hakikatnya tak pon, saya takde semangat nak raya tahun ni. Tak suka sangat raya tahun ni. Biarpun saya senyumm, happy nak raya ni tapi sebenarnya tak. Saya tak suka, malahan saya sedih sangat. Saya sedih sebab ramadhan dah nak pergi tinggalkan saya macam dia. Tapi yang bezanya ramadhan akan kembali tapi tak tahu sempat ke tak. InsyaAllah sempat. Tapi dia dah tak kembali kat saya, it's immposible. Dia takkan kembali kat saya dah, saya dengar dia dah ada orang lain yang lebih baik, lebih cantik dari saya. Itu boleh buat dia bahagia, saya akan relakan =')

Okayy, enough for drama. *lap air mata* Btw, dengan kesempatan yang ada ni, saya ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin. Saya pohon maaf dan ampun jika ada kesalahan yang tidak disengajakan atau yang tidak saya sedari. Kalau selama ini ada terkasar bahasa dan marah-marah, saya minta maaf kalau ada yang kecil hati dengan baran saya selama ni. Mohon ampun juga tahun ni takde kad raya untuk kawan-kawan siber saya sebab saya tak semangat nak buat tahun ni, sorryyyy sangat-sangat yee kawan-kawan. Tahun lepas-lepas ada saya buat tapi tahun ni tak kot. Tahun depan maybee, insyaAllah kalau sempat lagi saya merayakan hari yang mulia, bulan yang mulia ni. Assalamualaikum =')

iMissYouTheOldOne, hope u understand me :')

Selamat hari raya buat semua sanak saudara, kawan-kawan dan yang mengenali diri ini. Saya pohon ampun atas segala kesalahan yang telah saya buat selama ni. Jangan pohon ampun kat kawan-kawan dengan sanak saudara je tau, pohon ampun dengan yang Maha Esa juga. Eid Mubarak for him to, hope he always in good condition and happy with the person that he love *of course not me* #iMY =')



si pencoret : yanie ^_^

No comments: