5.12.12

Jalan-jalan cari makan xD

Comel tak? Eh? Haha xD
Hye you, you and you. Hihi, okayy agak merapu kejap. Dah lama tak update blog kan? So sorry, hari tu busy dengan exam lepas tu dah tak ingat ke arah blog ni. Fikir nak exam jee, tapi sempat jugak lah online.  Hewhew. Ni sibuk nak ambil result pulakk, aiyoo mati mati mati. Okayy dah, stop pasal tu. Nak cakap pasal lain pulak. Comel tak gambar kat atas tu? Eh, mestilah kan. Haha, okayy joke. Actually, tu muka happy sebab dah kenyang boleh makan. First time kot pergi restoran tu, apa entah nama dia. Dah tak ingatt dah ni. Haaa, dah ingat. Tareem Hadhramout. Nama restoran pon dah menyeramkan. Nasib baik tak duduk kat tempat-tempat tersembunyi. Payahh betul lah nama restoran ni. Dah sebut berkali pon masih tak ingat. Haishhh! Eh, dah dah merapu. Meh tengok gambar yang kita snap-snap tadi xD

My lovely mother and my youngest sister. Heart them :)

Eh, ayah kite dah mengantukk tu. Haha xD

Semua buat muka lapar. Sabar itu separuh daripada iman :D



And for our dinner! Tadaaa, so yummy. Yumm xD


Dah minum separuh, baru ingat nak snap. Hampehh =='

Semua dah jadi pelahap bila dapat makan, haha xD
Okayy done all. Yummy yummy, lain kali nak ajak abah pergi Al-Idrus pulak. Haha, melebihh ni. Tadi pon dah kira okay dah boleh membodek abah pergi restoran tu. Hewhew, okayy lahh dah merapu. Penat ni, pen off. Assalamualaikum :'D

Haha, muka sakai. Senyum tak berapa nak jadi xD

Saya benci perasaan ni ='(



si pencoret : yanie ^_^

No comments: