29.5.13

Everything Need Time =')




Hye, hye and hyeeeeee to all. Hehe, kegedikkan terserlah. Okay enough. Malam ni saya rasa sakit hati gila gila gila nak mati dengan celcom. Rasa macam nak pergi cekik-cekik je celcom malam ni. Eh, acano tuh. Macam hape je tadi main campak phone bagai sebab sakit hati yang teramat sangat. Dah lah aku tengah banyak masalah, bukan nak tolong pun. Huh! Demam-demam pun kuatkan diri lagi biar tak nampak demam. Hoho, kuatkan saya? Malam ni rasa macam makin melarat sebab selsema makin kuat sejak petang tadi. Kepala pun rasa semacam, but its okayy lah. Sakit badan tak sama macam sakit di hati. Haaa, dah mulalah tu nak buat drama cinta dengan air mata. Apa ni apa ni -,-

Kuatkan lah hati ni. Adik-adik aku pun nak bagi aku mengamuk je malam ni. Dah lah peod pain aku ni tak hilang lagi. Arghh, dah berguling-guling je kerja aku satu hari ni. Saborr ajelahh, semua dugaan kan. Hai Mr Crush, bilalah hati nak berhenti berharap kat awak. Btw, thanks sebab sudi lagi teman saya hari-hari. Saya hargai tu. Tu pun dah cukup bahagia buat saya walaupun hati saya sakit sebab cuba lupakan dan pendamkan perasaan saya ni. Yeah, everything need time. Ohh, be strong my dear heart. Dah lama bertahan takkan sekarang dah nak putus asa dengan cubaan macam ni kan? Tolongg, orang yang berada di sekeliling saya, jangan lah bersedih hati lagi. Saya tak suka orang yang saya sayang sedih. Saya pun sedihh :(


Sakit lama masih berbekas dah tempah sakit baru. Muliani oh Muliani. Maaf Mr Crush, cinta saya kat awak makin mekar bukan makin hilang. Aaaaaa, maafkan saya Double A. Maaf maaf maaf yaa. Hmm, dah dah lupakan lupakan lupakan. To my dearest friend, Siti Aishah Nasuha. Be strong my dear, jangan cepat mengalah. Ecah kan kuat, sorry sebab Yanie takde kat Ecah sekarang ni. Tapi harap Ecah takde pape. Yanie sentiasa ada untuk Ecah bila-bila ja sayanggg. Jangan fikir lagi pasal dia, he not worth it sayangg. Tak layak untuk Ecah. Ecah terlalu baik untuk dia. Takpe-takpe, kalau dia ada depan mata Yanie rembat dia kasi mati itu budak. Haha, lol. Sorry sahabat, jangan buat kerja-kerja bodoh dah la. Menangis takpe, tapi dia tak layak untuk airmata tu. Huh! Okayy Yanie, jangan emo. Dah lah, nanti banyak dosa pulak. Gtg, assalamualaikum :)

Mr Crushh jangan tinggal saya sorang-sorang tauu. Haha, sayangg awak ;)


si pencoret : yanie ^_^

No comments: