30.8.13

Musabaqah 2013





Assalamualaikum semua. Hai hai, lama tak update kan? Maaf, saya busy dan tiada mood nak update blog walaupun sekejap. Kita masih di bulan syawal kan? Jadi nak mintak maaf terlebih dahulu kepada yang mengenali diri ini. Takut TERsakitkan hati awak. Kan kan? So, saya dah nak start cerita duduklah diam-diam depan laptop tu. Al kisahnya macam ni, minggu ni saya dengan lasungnya dapat masuk nasyid untuk musabaqah akhir kerana menggantikan seseorang. Hee, masih tak sangka dapat masuk. Dan alhamdulillah kami johan untuk kali ni. Masih tak percaya ni. *ayat skema je hari ni*

Kenapa terasa skema nak mampus ayat gua kat atas tu. Macam poyoo je, hahaha. Okayokay, tahu lah lama tak update tapi tak pernah rasa akward macam ni, kuikuikui. Tapi bersyukur sangat-sangat sebab sekolah saya, Sekolah Menengah Agama Khairiah dapat merebut tempat untuk juara keseluruhan untuk perempuan. Alhamdulillah :) Rasa macam tak percaya lagi kot, sebelum naik pentas rasa macam nak pengsan je sebab terlalu takut dan gementar. Allah je tahu perasaan aku masa tu. Aiyoyo, nasib baik dapat buat jugak. Thanks for all the support especially Kak Iqah yang banyak membantu supaya aku tenang, pheww. Okay lah, dah malas nak menulis. Tengok gambar jelah erk? My bed is waitingg, heee xD

Memories :')

With semek comel :*


Heart them :*


With semek comel again :*


Budak senget :*


With budak comel again again and again? Haha xD

Banyak gambar aku je kan? Haha, poyoo je semua ni. But it's sokey lahh. Tak nak tengok sudahhh, tutup lah cepat-cepat. Heee, going to bed now. Assalamualaikum :')

Hidup mesti diteruskan walaupun harus menerima kenyataan yang pahit :')


si pencoret : yanie ^_^

1 comment:

tenku butang said...

done follow sini no. 195
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/